Pyros   >>   Wat ik doe
Wat ik doe

Ik werk met organisaties en mensen in beweging. Dit kunnen schoksgewijze bewegingen zijn zoals reorganisaties, conflicten of ingrijpende individuele veranderingen. Onder de noemer begeleiden van fase-overgangen in organisaties begeleid ik teams tijdens veranderingsprocessen, ondersteun ik veranderaars in de organisatie en geef ik groepsbijeenkomsten/workshops vorm. De aandacht voor de effecten van deze ingrijpende bewegingen op medewerkers en het verlies dat daarmee gepaard gaat is een belangrijk aspect bij mijn interventies.

Andere bewegingen vinden meer geleidelijk plaats en zijn gericht op groei en ontwikkeling van mensen en de kwaliteit van de organisatie. Middels teamontwikkeling, management development en intervisie creŽer ik mogelijkheden voor organisatieontwikkeling.

Naast de aandacht voor groepen en medewerkers tijdens organisatieveranderingsprocessen staan bij het begeleiden van teams en individuen de teams en individuen zelf meer centraal.

Werken met creativiteit is onlosmakelijk verbonden met de wijze waarop ik werk. Weg uit de tunnelvisie, de andere kant van een vraagstuk bekijken, het herdefiniŽren van een probleem, uit de gebaande paden en patronen stappen om nieuwe wegen te bewandelen.